آیا کامپوزیت دندان برای خانم های باردار مضر است ؟

خیر . تمامی درمان های دندانپزشکی در دوران باردای در صورتیکه فوری نباشد هیچگونه ضرورتی ندارد . در حالی که دندانپزشک انجام

کامپوزیت ونیر و

لمینت سرامیکی را دوران بارداری تجویز کرد میتوان در سه ماهه دوم انجام داد .

بهترین زمان مراجعه خانم هاى باردار به دندانپزشکى قبل از اقدام به باردارى مى باشد به دلیل فعل و انفعالاتى که در دوران باردارى بوجود مى آید سرعت پوسیدگى بیشتر می شود و لثه ها حالت التهابى پیدا مى کنند در دوران باردارى گرفتن رادیوگرافى به دلیل احتمال صدمه به جنین انجام نمى شود ، به همین دلیل در صورت دردناک بودن دندان در این دوران ، پیچیدگى درمان و احتمالاً هزینه هاى تحمیلى بیشتر مى باشد .

معایب کامپوزیت دندان چیست؟
افتادن و شکستن کامپوزیت و لمینت دندان.روند برگشت پذیر نیست.لمینت نسبت به کامپوزیت پر هزینه تر هستند.کامپوزیت ها معمولاً در صورت تراشه یا ترک خوردگی قابل ترمیم نیستند.از آنجا که مینای دندان برداشته شده است ، ممکن است دندان شما نسبت به غذاهای گرم و سرد و نوشیدنی حساس تر شود.کامپوزیت ممکن است دقیقاً با رنگ دندانهای دیگر شما مطابقت نداشته باشند. همچنین ، رنگ روکش نمی تواند یک بار در جای خود تغییر کند.

بیشتر بخوانید :

ایمپلنت فوری ،

ایمپلنت دندان چیست؟ ،

کامپوزیت دندان چیست؟ ،

معایب کامپوزیت دندان ،

یکی از موارد اامی در ماندگاری بیشتر ترمیم های انجام شده با کامپوزیت دندان”، ثبات رنگ آن ها می باشد. به این دلیل که  حضور مداوم  مواد غذایی، نوشیدنی ها و دهانشویه های مختلف در حفره دهان می تواند در عدم تغییر رنگ کامپوزیت دندان موثر شود، در مواجهه با این محلول ها باید توجه بیشتری نمود. تغییر رنگ کامپوزیت دندان بخصوص در رابطه با کامپوزیت دندان های جلو همواره از نگرانی های افرادی می باشد که کامپوزیت دندان انجام داده اند.

مراقبت از کامپوزیت دندان

برای مراقبت از دندان ها به صورت مرتب مسواک بزنید  .
مسواک به تنهایی قادر به نظافت تمام فواصل بین دندانی نیست پس بهتر است از نخ دندان استفاده کنید.
دقت داشته باشید که خوردن مواد غذایی سفت می تواند به دندان های

کامپوزیت شده ، آسیب وارد کند و آن ها را دچار سابیدگی نماید .
بعد از خوردن مواد غذایی مانند چای و قهوه و یا خوراکی های دارای مواد رنگی دندان های خود را مسواک کنیدد، زیرا یون‌های رنگ قهوه می‌توانند سبب تغییر رنگ کامپوزیت دندان شوند. بر اساس نتایج مطالعات انجام شده در زمینه تأثیر قهوه بر تغییر رنگ ونیر کامپوزیت‌ها، دو عامل pH و نیز وجود شکر در قهوه می‌توانند منجر به تغییر رنگ بیشتری شود. هرچه میزان PH موجود در محلول پایین‌تر باشد، منجر به تخریب سطحی بیشتر و در نهایت جذب رنگدانه بیشتر می‌شود. وجود شکر در قهوه نیز منجر به افزایش میزان چسبندگی رنگدانه می‌شود.

همانطور که گفتیم از کامپوزیت دندان برای ترمیم پوسیدگی های دندانی و یک دست شدن رنگ و فرم دندان ها استفاده می کنند.

مواقعی که افراد نمی توانند از کامپوزیت دندانی استفاده کنند ؟
اگر انجام کامپوزیت از نظر اکلوژن یعنی (طرز قرار گرفتن دو فک و دندان بر روی یکدیگر) برای فرد صلاح نباشد روش ارتودنسی به او پیشنهاد می شود .

https://sugarfixdental.com/category/dentistry/veneers/


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها