از دست دادن دندان شایع است و به دلیل تروما یا بیماری ممکن است رخ دهد. ایمپلنت دندان می تواند به جایگزینی دندان های از دست رفته کمک کند.آمار انجمن جراحان دهان و فک و صورت نشان می دهد که 69 درصد از بزرگسالان بین 35 سال و 44 ساله حداقل یک دندان دائمی دارند که به دلیل بیماری لثه ، تصادف ، پوسیدگی دندان یا کانال ریشه ای ناموفق از دست رفته است. علاوه بر این ، 26 درصد از بزرگسالان تا سن 74 سالگی تمام دندانهای خود را از دست داده اند. دندانپزشکان هر سال حدود 100000 تا 300000 ایمپلنت انجام می دهند.

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان نوعی پروتز است که برای جایگزینی دندان های از دست رفته استفاده می شود. ایمپلنت ها یک دندانپزشک کوچک تیتانیومی هستند که داخل استخوان فک شما قرار دارد ، و در بالای آن دندانپزشک متصل می شود:

  1. یک پل ثابت
  2. یک تاج منفرد
  3. یک پروتز کامل
  4. یک پروتز جزئی

پس از اینکه ایمپلنت دندان در استخوان شما ادغام شد ، دندانپزشک ساختاری به نام اباتمنت را به ایمپلنت متصل شده برای اتصال دندان مصنوعی یا دندان متصل می کند.اگر ریشه دندان طبیعی شما اجازه این کار را نمی دهد یا اگر دندان مصنوعی مناسب نیست ، می توانید از عمل جراحی ایمپلنت دندان استفاده کنید.اینکه دندانپزشک شما عمل جراحی ایمپلنت دندان را انجام می دهد بستگی به وضعیت استخوان فک و نوع کاشت آن دارد. عمل جراحی ایمپلنت دندان می تواند شامل چند روش باشد. مزیت بزرگ کاشت این است که آنها پشتیبانی کاملی از دندانهای جدید که می خواهید دریافت کنید. این امر به استخوان شما نیاز دارد تا اطراف کاشت خود را محکم التیام بخشد. از آنجا که برای بهبودی استخوانها زمان لازم است ، کل روند ممکن است چندین ماه طول بکشد.

در اینجا اطلاعات لازم در مورد زمان بازیابی ایمپلنت دندان وجود دارد.

چه مدت عمل ایمپلنت دندان  طول می کشد؟

اگر به فکر جراحی ایمپلنت دندانی هستید ، باید بدانید که تقریباً چه مدت می تواند این روند طول بکشد تا حتی برنامه خود را معین کنید. مانند اکثر عملیات ، مدت زمان لازم برای انجام کلیه مراحل ایمپلنت دندان از مشاوره اولیه تا مراحل شما تا بهبود و بهبودی متغیر است. بستگی به نوع جراحی مورد نیاز شما ، سلامت کلی دهان و دندان و اینکه آیا به پیوند یا کشیدن دندان نیاز دارید یا نه بستگی دارد. یکی از انواع ایمپلنت دندات

ایمپلنت فوری است.

انواع ایمپلنت دندانی بر اساس شکل و متصل کننده‌ها:

    متصل کننده شش ضلعی داخلی
    متصل کننده شش ضلعی خارجی
    متصل کننده هشت ضلعی داخلی

از مزایای ایمپلنت دندان می‌توان به دوام و ماندگاری بیشتر آن نسبت به بریج دندان اشاره کرد اما از لحاظ هزینه نسبت به روش‌های دیگر گرانتر می‌باشد. اگر بیمار بهداشت دهان و دندان خود را به درستی رعایت کند، این دندان‌ها می‌توانند تا آخر عمر برایشان کار کنند. به طور معمول طول عمر ایمپلنت دندان نسبت به روش‌های دیگر درمانی بیشتر است و در صورت از دست رفتن دندان، امکان ترمیم و جایگزینی آن وجود دارد. انجام ایمپلنت اقساطی ، امکان اقدام به این درمان را تسهیل کرده است.

جدول زمانی کلی کاشت دندان به شرح زیر است:

1. مشاوره

ایمپلنت نیز مانند دیگر خدمات دندانپزشکی مانند

کامپوزیت ونیر ،

لمینت سرامیکی نیازی به مشاوره اولیه دارد.مشاوره شما می تواند در هر جایی از 45 دقیقه تا یک ساعت طول بکشد. این امکان را به شما می دهد تا با دندانپزشک خود در مورد گزینه های خود صحبت کنید ، سؤالات خود را در مورد روش آینده بپرسید و ببینید که آیا کاشت گزینه مناسبی برای شما است. دندانپزشک در مورد سلامت کلی شما سؤال خواهد کرد و در مورد نیازهای خاص دندانپزشکی با شما صحبت خواهد کرد. آنها ممکن است یک اسکن سه بعدی به شما ارائه دهند تا تصمیم بگیرید که آیا شما کاندیدای خوبی برای این روش هستید و برای تهیه یک برنامه درمانی هستید.

جایگزینی ایمپلنت دندان برای کودکان سنین پایین، به دلیل اینکه ناحیه مجاور ایمپلنت در فرایند رشد مشارکت ندارد، مشکلات زیبایی و نیز کارکردی به خصوص در قسمت دندان‌های قدامی به وجود می‌آید. بهتر است درمان ایمپلنت در دختران به دلیل اینکه رشد استخوان زودتر تکمیل می‌شود تا ۱۵ سالگی و در پسران تا ۱۷ سالگی به تعویق افتد. چنانچه رشد اسکلتی و دندانی بیمار متوقف شده باشد، درمان‌های ایمپلنت می‌تواند قابل قبول باشد. بهتر است که جایگزینی ایمپلنت دندان مدت زمان کوتاهی پس از کشیدن دندان شیری انجام شود تا تحلیل استخوان آلوئولار به حداقل برسد.

2. برداشت

بعد از مشاوره اولیه ، اگر شما و دندانپزشک تصمیم بگیرید که باید قبل از برنامه درمانی پیش بروید ، در ادامه تصورات مربوط به فک و دندان شما را می گیرند. معمولاً این حدود یک یا دو هفته بعد از مشاوره شما است. در این زمان ممکن است درباره آنچه که بعد از عمل جراحی ایمپلنت دندان انتظار دارید ، صحبت کنید.

3. استخراج

در حالی که همه موارد نیازی به کشیدن دندان ندارند ، ممکن است به یک یا چند مورد نیاز داشته باشید. دندانپزشک به شما اطلاع می دهد که آیا نیاز به استخراج دندان دارند. این بخش از مراحل به خودی خود می تواند متفاوت باشد. در صورت داشتن استخوان سالم ، ممکن است همان روزی که دندانپزشک دندان طبیعی شما را برداشت ، عمل کاشت خود را انجام دهید. اما ، این همیشه برای افراد مبتلا به عفونت یا از دست دادن استخوان اتفاق نمی افتد. اگر این مورد در مورد شما باشد ، ممکن است به پیوند استخوان احتیاج داشته باشید.

4- پیوند استخوان

شما ممکن است نیاز به پیوند استخوان نه‌تنها در صورت استخراج دندان ، بلکه در صورتی که مدتی دندان یا دندان خود را از دست داده اید نیز پیدا کنید. پیوند استخوان تضمین می کند که پایه و اساس استخوانی مناسبی برای ایمپلنت دندان وجود داشته باشد. بنابراین ، اگر دندانهای خود را از دست نمی دهید ، این مرحله مهم است. معمولاً بین یک پیوند استخوان و جراحی کاشت دندان چندین ماه زمان بهبودی وجود دارد.

در شرایطی که بیمار تراکم استخوانی مناسب برای قرار دادن ایمپلنت را نداشته باشد، برای برطرف کردن مشکل،  با تشخیص متخصص ایمپلنت، پیوند استخوان فک، پیش از ایمپلنت دندان و یا بسته به شرایط در حین جراحی ایمپلنت انجام می شود. در هر حال مراجعه به کلینیک دندانپزشکی برای بررسی وضعیت بیمار توصیه می شود.

5- جراحی ایمپلنت

هنگامی که دندانپزشک آماده سازی فوق را انجام داد ، روش کاشت دندان شما را برنامه ریزی می کند. در طول عمل ، دندانپزشک ایمپلنت های شما را به استخوان شما وارد می کند. بسته به آنچه برای شما ایده آل است ، آنها ایمپلنت را در لثه شما فرو می کنند یا آن را زیر آب نمی گیرند.

بیشتر بخوانید :

کامپوزیت دندان چیست ؟ ،

انواع کامپوزیت دندان ،

چه مدت طول می کشد برای بهبودی کاشت دندان؟

احتمال اینکه شما سؤال کنید ، چقدر طول می کشد تا لثه ها بعد از کاشت دندان بهبود پیدا کنند؟ آیا بعد از کاشت دندانی درد شدید وجود دارد یا چه مدت کاشت دندان آسیب می زند؟ ایمپلنت نیز معایبی دارد همچون

معایب کامپوزیت دندان ،دندانپزشک شما را در یک مرحله یا چند مرحله انجام دهد ، ممکن است احساس ناراحتی کنید - مانند بسیاری از جراحی های دیگر. این ناراحتی می تواند:

  1. کبودی لثه و پوست شما
  2. تورم صورت و لثه ها
  3. خونریزی جزئی
  4. درد در ناحیه کاشت

شما ممکن است به دنبال روش کاشت خود به داروهای ضد درد یا آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید. اگر در روزهای بعد از عمل ناراحتی ، تورم یا هر مسئله دیگری بدتر شود ، با دندانپزشک خود تماس بگیرید.

https://hiossen.com/news/recovering-from-dental-implants/


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها